32 Santiago de Compostela >> Cudillero – Asturias

Vanmorgen om 10.00uur op pad gegaan. Onderweg langs de weg in een dorpje voor een te koop staand huis koffie drinken. Aan de overkant gaan de auto bij een groot bord langzamer rijden zelfs vrachtwagens. Er staan strepen dwars op het wegdek en ja we ontdekken een kast voor snelheidscontrole. Nu weten we hoe die eruit zien. Eigenlijk wel leuk om te zien hoe het verkeer reageert. We rijden verder met Annelies achter het stuur. Het loopt tegen enen wanneer we een sporadische parkeerplaats langs de autoweg oprijden.
Het is goed opletten de goede afrit van de snelweg te nemen. De navigatie wijst een weg die zeer steil is. Het gaat goed en rijden door Cudillero over een prima weg naar de camping L’Amuravela

263km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *