33 Cudillero >> Islares – Cantabria

Vanmorgen om 7.45uur opgestaan. Het is nat buiten. Na het opruimen en inruimen van alles rijden we onder een zware grijze lucht om 9.30uur van de camping weg. Koffiedrinken gaat dit keer bij een tankstation met cafetería. Door vroege start komt ook de trek voor een lunch eerder. In een cafetería bij een tankstation eten we een broodje met een Spaanse kop koffie om daarna de reis weer voort te zetten. Een moeilijke hoek en steile afdaling geeft nog een probleem. Een stukje verder bij een restaurant met volle parkeerplaats en tussen de auto’s door maken we een draai. De verkeersregelaar zag het eerst niet zitten maar laat ons toch door. Nu is de steile afdaling te doen maar aan het eind moet een korte bocht gemaakt worden een weggetje in met weer aan beide kanten geparkeerde de auto’s en dan zien we de ingang van camping “Playa Arenillas”. Er is ruimte genoeg. Het begint weer licht te motregenen.
Als we staan kijken naar de finale tennis tussen Nadal en Thiem.

278km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *