40 Overijse >> Purmerend(NL)

Na het ochtendritueel ruimen we alles op en in. Ik draai de caravan 180 graden en koppelen hem aan de auto. We staan op grasland ‘s-nachts heeft het ligt geregend en het terrein loopt licht af. Daarom rij ik eerst even naar beneden om daarna een bocht te maken het pad op. Dat gaat net goed door niet te veel gas te geven slippen de wielen af en toe maar bereiken de voorwielen wel het pad. Nu is het meer gas en naar boven rijden. Het is goed uitkijken voor de bomen die langs het pad staan. De slagboom wordt voor ons geopend en kunnen op weg naar Nederland. We komen op de snelweg E411 / A1 van Luxemburg naar Brussel vandaar naar Antwerpen waar we al aan de goede kant van de Schelde zitten dat rijdt allemaal lekker door.

Voor de Nederlandse grens weer benzine tanken bij VSS Truckstop Meer. Het laatste stuk nog naar huis. De vakantie zit erop!
8.15–11.40 uur
233km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *