30 Portonovo Camping Monte Cabo – Toxa

Opgestaan met lichte regen en wind. Naar mate de tijd verstrijkt neemt de wind toe. Een meteo-site opgezocht en dat beeld maakt ons niet blij. Ik schrijf dit om 14.00 uur. Ook de regen neemt toe en klettert hard tegen de achterkant van de caravan. Gelukkig staat de achterkant en niet een zijkant recht naar de wind. De caravan schudt af en toe heftig heen en weer. Om 15.00 neemt de wind iets af maar de kans op heftige windstoten neemt toe. Daarna draait de wind naar het ZW en komen we iets beschutter te staan. Om 15.40 uur breekt de lucht en is de wind bijna weg. Even later komt er een zonnetje bij. Niet te geloven. Af en toe hebben we een buitje en iets meer wind. In ons gebied en naar het noorden was het code oranje. Voor morgen staat er ook code oranje. Vanavond even naar Toxa een schiereiland gereden op zoek naar een kerkje. Wel een cafetaria gevonden met de ‘gewone man’ en van lekkere koffie met lekkers genoten. Toen weer terug en af en toe naar het water en golven van de Atlantische Oceaan gekeken. De golven zijn indrukwekkend.De wind heeft het water flink op gezwiept.
30km

Portonovo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *