37 Urrugne (Fr) >> Montbazon (Fr)

Eerst naar centrum Saint-Jean-de-Luz inkopen doen. Op de camping de winkel gevonden waar we de mooie stoffen eerder hadden gezien. Die blijkt nogal exclusieve prijzen te hanteren. Dan naar de winkel die we gisterenavond hebben bekeken. Onze keuze gemaakt en afgerekend. Terug naar de camping om de caravan op te halen.
8km

Daarna op weg naar Montbazon een lange reis.

In het centrum van Montbazon ligt onze volgende camping La Vallee de L’Indre. We komen gelijktijdig aan met een ander stel die nogal stevig voor ons uit reden.  Het kantoor /receptie is gesloten maar bellen en lang genoeg wachten levert resultaat. Het beheerders gezin is aan het eten en we kunnen een plaats uitkiezen na een uur is het mogelijk in te schrijven, de barrière wordt geopend.

557km
11.15-19.15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *