35 Islares – Bilbao Guggenheim

Vandaag gaan we naar het Guggenheim museum. Om 7.30 uur opgestaan om toilet te maken en te ontbijten. Om 9.30uur rijden we de camping af en nemen een parallelweg langs de huizen die uitkomt waar we eergisteren de draai maakten. Dat is goed te doen ook met de caravan. Gelukkig!
Het is ruim een half uur rijden maar het verkeer kan tegen zitten en moeten ook een parkeerplaats voor de auto hebben. Alles gaat goed ook de vorige avond uitgezochte Interparking Plaza Euskadi. Vanaf daar is het 10 minuten lopen om bij “Poeppy” te komen. Het is een enorm sculptuur van een jonge hond bedekt met bloeiende borderplantjes. Het heeft licht geregend en alles ziet er fris uit en glinstert.

 

82km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *